miercuri, 8 august 2012

Marmotescu se diversifica ... :)

Daca va intereseaza o husa pentru mobil ...

Huse mobil realizate din bumbac 100%, dintr-un material in dungi alb/bej/roz/ciclam deshis si unul in carouri alb/bej. 

Am aplicat dantela realizata manual din bumbac mercerizat bej, precum si un snur crosetat cu un trandafir in capat pentru a usura 'agatarea' telefonului din geanta.
La imbinarea dintre materiale am cusut cate un minitrandafir roz asezat pe o frunzulita bej(realizate manual).

Sunt lucrate cu simtul raspunderii,foarte rezistente.Cusaturile interioare sunt surfilate.Se pot spala automat, la 40 grade. Materialele sunt de calitate foarte buna, au fost bagate la apa inainte de croire si nu se vor deforma. Culorile nu ies la spalare. Se calca la gradatia bumbac.
sau tablouri deosebite

"But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."

-- W.B. Yeats 



(Eu fiind sarac nu am decat visele mele; le raspandesc la picioarele tale. Calca usor caci calci pe visele mele'



Amintiri dragi prinse in navodul memoriei, tablourile de fata sunt mai mult decat obiecte decorative deoarece atunci cand le privim amintirile vechi sunt scoase la suprafata si ne aduc zambetul pe buze. Expunerea lor impreuna cu cateva fotografii bine alese creste efectul :).



Sunt compozitii realizate din pietre si fragmente de cochilii adunate cu sarg de Marmotescu si carate cu stoicism de Bursucescu. Sunt 'recoltate' din locuri dragi si speciale si au incarcatura lor de povesti si amintiri aferente: cel alb ne aduce aminte de laguna albastra din Balos(Creta), asa cum am vazut-o in lumina diminetii cu cateva ore bune inainte sa fie invadata de turistii veniti cu feribotul iar cel negru de plaja Agia Roumeli, de unde le-am adunat inca purtand bocancii de munte si mancand inghetata cu trei straturi de ciocolata(la baza defileului Samaria, tot in Creta).
Am adaugat elemente crosetate din bumbac bej si matase gri-argintiu+o piatra gaurita culeasa la 2 Mai.

sau o geanta-plic textila

Geanta plic executata dintr-un material grena stins (amestec de bumbac si vascoza) cu aspect usor sifonat. Are trei straturi de intaritura(cusuta cu nervuri pentru sporirea rigiditatii) si este captusita cu captusala bej. Au fost adaugate aplicatii de in grena in carouri,matase naturala roz prafuit si tul lila, precum si elemente crosetate din matase vegetala si bumbac. Am introdus niste elemente geometrice constituite de aschii de os, fixate cu mici siruri de margele de nisip. Floarea centrala are in centru o sfera de os. Se poate purta si pe umar(trebuie doar sa o trageti un pic de urechile cusute in interior :) ), fiind prevazuta cu o bretea crosetata din matase vegetala cu capetele mici boboci de trandafiri(acelasi material). Breteaua este reglabila prin pozitionarea trandafirasilor.Inchidere capsa cu magnet.

sau un brau asortat gentii :)

Brau lat executat dintr-un material grena stins (amestec de bumbac si vascoza) cu aspect usor sifonat. Braul are intaritura si este dublat pe spate cu un material de in grena in carouri. Dublura se regaseste si ca element decorativ la capetele braului. Au fost adaugate aplicatii de matase naturala roz prafuit si tul lila, precum si elemente crosetate din matase vegetala si bumbac. La capete am introdus niste elemente geometrice constituite de aschii de os, fixate cu mici siruri de margele de nisip. Florile centrale au in centru cate o sfera de os. 
sau niste bratari mortale :)

Set 2 bratari-manseta din piele ecologica turcoaz deschis cu tinte alamite si zone pictate cu accente auriu-stins, elemente crosetate din bumbac mercerizat ocru-auriu, accesorii bronz,margele de nisip bleu translucid,tul galben auriu stins,margele de sticla albastru marin.

Piesa centrala se prinde intr-o parte cu snur de piele ecologica si in cealalta parte cu un element crosetat montat pe sarma tratata antioxidare. 


Guess where? 
Yap, you know it, la Marmotescu, pe Breslo! :)
Restul ... cercelusi, inele, coliere ... le stiti deja.

PS: Hai cu blogul ala odata! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu