miercuri, 15 august 2012

Miercurea fara cuvinte (4) - Biblioteca "Antim Ivireanu"

Povestita, putin, si aici








   



Detalii aici

Despre  " actiunea miercurea fara cuvinte" gasiti detalii la Carmen

5 comentarii:

  1. superba cladire! Bolta aceea este absolut fantastica!
    happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca v-a placut cladirea, si mie imi place mult. Despre continut nici nu mai vorbesc :)
    Mi-am dat seama ca totusi imaginea cladirii este trunchiata, voi atasa inca o foto de pe site-ul lor, plus link-ul de la postarea in care am mai amintit despre dansa si activitatile continute
    http://ungrauntedenisip.blogspot.ro/2012/07/despre-carti-biblioteci-si-doua-doamne.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie nu imi place cladirea...deloc :D. Nici pe dinafara(total nepotrivita in context, e langa o zona de case vechi foarte frumoase, intre muzeul de istorie si cel de arta (mai ales cel din urma absolut splendid,probabil cea mai frumoasa casa din Valcea si total neingrijit). E disproportionata fata de cladirile din jur(foarte mare),din materiale urate...si kitchios cu spume. O exemplificare perfecta a frustrarilor acumulate in perioada comunista de arhitecti de provincie nu foarte educati vizual care dupa revolutie s-au manifestat plenar ...mai sunt cateva edificii publice in acelasi stil. Inauntru...cupola sa zicem ca ar fi fost ok(partea de sticla)....desi o imitatie destul de trista de vitraliu clasic nu e deloc potrivita cu imaginea 'moderna' a cladirii,dar structura aia metalica de hala industriala e din alt film. Plus coloanele care plutesc pe-acolo pe langa scara,etc.
    Una peste alta, e a doua cea mai urata cladire din Valcea dupa parerea mea.La mica distanta de primul loc, noua cladire CEC.

    Continutul in schimb...tot respectul :). cartile si oamenii, nu pianul vechi pus intre coloane imbracate in aluminiu auriu langa scara cu balustrada de inox. Si tablourile cu rama aurie cu muluri langa balustrada aia de inox ma ung pe suflet.

    Na, ca sa fie si gigi contra :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine tu ... poti sa fi si Gigica daca vrei, nu ma supar :)
      Zic doar ca ochiul meu nu ... are coatele atat de tocite pe banci de arhitectura ... Deci pt necunoscatori e ok, nu deranjeaza maxim toate detaliile insirate de tine, in afara de amplasare, e intr-adevar cam dubioasa acolo intre constructiile clasice. Dar interiorul imi place, e luminos, si detaliile sunt ok, chiar daca partial nepotrivite unele cu altele si cam din povesti diferite.
      CEC-ul ... :) mi se pare suportabil si acela. E in acelasi stil, clar ...

      Ștergere