miercuri, 12 septembrie 2012

Miercurea fara cuvinte (8) - Ne pregatim de gradinita! :)





Adica cele mai noi achizitii: "ghiozdanele", nu bicicletele :)

Initiatoarea proiectului "miercurea fara cuvinte", este Carmen!

7 comentarii:

  1. ce mici sunt si dragalasi! iar ghiozdanelele sunt tare fainute....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim!
      Am realizat ca neavand termen de comparatie, nici nu se realizeaza cat de micuti sunt :) Au fost tare simpatici cum s-au atasat ei de rucsacelele alea, la fix pt mers la gradinita, nici nu am comentat, nu aveam ce, mi-au placut si mie mult.

      Ștergere
  2. Studiază atent drumul pe care vor merge. Eu mă pregătesc pentru cl.I-a

    RăspundețiȘtergere
  3. TOTAL DULCE! un fotoreportaj de milioane! felicitari pentru idee :) adorabile piciorusele acelea cu ghiozdanel pe degetele :))
    happy WW! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Carmen(http://vis-si-realitate-2.blogspot.ro/2012/09/miercurea-fara-cuvinte-37-gherghine.html), multumesc pentru comentariu!

    Nu stiu de ce nu apare pe blog :( eu l-am citit pe mail si apoi l-am sters, deci nu il am nici acolo ca sa il copiez, am fost sigura ca este aici, dar vad ca a disparut si nu stiu cum l-as putea recupera :(

    Mi-era teama ca va fi deplasat postul, nu are nimic deosebit in el, in afara de entuziasmul meu de a arata niste obiecte simpatice, proaspat achizitionate, care inseamna ceva, mai mult pt mine decat pt publicul larg :)

    "Degetelele grasute" sunt si ele foarte entiziamate de mersul la gradinita. Incepe si el grupa mica (oficial) de anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am recuperat comment-ul :D

      "TOTAL DULCE! un fotoreportaj de milioane! felicitari pentru idee :) adorabile piciorusele acelea cu ghiozdanel pe degetele :))
      happy WW! :)) "

      Ștergere