miercuri, 26 septembrie 2012

Miercurea fara cuvinte (10) - Vanatoarea de rate!

"Proiect" de la Carmen











Si "arma", sau mai corect "pretextul" :)



No worries, ratele au fost in perfecta siguranta! :D

9 comentarii:

  1. :) cata liniste in fotografiile prezentate... pana la ultima! POC!
    happy WW! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liniste era, ca era plin de pescari, care probabil nu s-au bucurat cand am aparut cu doi copii mici, in perimetru :) Probabil au fost surprinsi de cat de cuminti sunt copiii nostri :D

      Iar prastia ... nici gand de POC, mai degraba pleosc-pleosc-pleosc :) Facea ... nu stiu cum le zice, sarea de mai multe ori pe suprafata apei, pana sa se scufunde, pentru ca se tragea destul de paralel cu luciul apei, din dorinta de a ajunge cat mai departe, oricum, nu suficient de departe pt a aface vreo victima :)

      Ștergere
  2. Frumoase peisaje.
    Totusi nu inteleg. Arma...doar pentru foto? Sau ai vanat altceva?
    O noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, si noi am apreciat peisajele, am fost pt prima data in zona, in ziua respectiva :)
      Arma nu e doar pt foto, dar nici nu cred, realist vorbind, ca o sa sa vaneze vreodata ceva comestibil, si miscator, cu ea :) Despre sot e vorba, e jucaria lui :)
      Si era o gluma la un moment dat cu Coco, despre ceva ratze, peste niste 60 de kile de varza :D uite aici (http://krmenslife.blogspot.ro/2012/08/ziua-marinei-militare.html)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. :)))
      N-avem rate, asa ca varza ar fi cam de prisos :) sau o mancam doar ca salata :)
      Dar ne mai antrenam :D

      Ștergere
  4. Divina! Divina!!!! :D Trage departe?? A murit vreo rata sau nu declarati? Daca da, am eu o reteta buna. Zau! Cu mustar si miere :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-a murit mai nimeni, poate doar de griji :))
      Despre detaliile tehnice, il trec la aparat pe dl sot :) Mie mi se pare as SF ca mi-e si frica sa pun mana pe ea :) bine, e si la el entuziasmul mare si nu o lasa din mana, o are abia de cateva zile :)
      Avea una mai simpatica, luata de la Huniarzi, mai mica si mai usoara, dar i-a fost subtilizata marsav, si pierduta in neat :(

      Eu sincer as cumpara o rata, mi-e asa o pofta! dar nu stiu de unde ... chiar si pt o banala varza, nu ma avant mai departe de atat, sunt destul de usor de multumit :) A ... o prefer des-panusata si eviscerata :)
      Las sa vad daca gasesc o lighioana, si pe urma intreb eu de reteta, nu mi-o da de acum, ca nu vreau sa visez noaptea. Si asa, paharele alea de la Kadia ... sunt greu de uitat :)

      Ștergere
  5. Adica mai bine cumparat, ca in nadejdea prastiei... poate daca sta la 5 m de mine si asteapta sa trag 5-10 pietre sa o nimeresc! A fost amuzant ca la inceput cel putin ratele veneau (pe apa) in locul unde cadea piatra, or fi crezut ca e vreun peste sau ca arunc cu paine, nu stiu!
    Oricum, nu credeti reclamele la prastii, aspectul SF este foarte nepractic (greu de carat) iar puterea de foc... well, poate un porumbel daca-l prinzi de aproape ar avea de suferit, dar rata s-ar alege doar cu o vanataie!

    RăspundețiȘtergere