miercuri, 13 februarie 2013

Miercurea fara cuvinte - Domeniul schiabil Voineasa-Vidra

















"Miercurea fara cuvinte", de la Carmen

17 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Noi da, n-am avut nici o treaba cu schiurile :) Desi era aprox decent (pt o pers): 50 de lei schiurile, si 60 de lei abonamentul la telegondola, sa te duca, de cate ori vrei, inapoi un varful dealului. Teleschiul nu stiu cat era. Noi ne-am propulsat singuri saniile :) Se inchiriau si sanii, 20 lei/zi.

      Ștergere
  2. pentru cateva secunde am avut impresia ca sunt fotografii alb-negru ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O descriere f buna! :) Totul devenea alb-negru pe masura ce urcai cu telegondola, spre statia intermediara. Sus de tot era doar alb (ne-am dus si pana acolo, de curiozitate), nu se vedea mai departe de 3 m si era un vant de am intrat in 3 sec inapoi in telegondola :)
      Dar am avut un minut si jumatate de soare, a fost increcdibil cat de mult s-au schimbat toate! Bine ca nu a tinut mult, ca nu aveam ochelari de soare, nici nu eram dati cu crema :)

      Ștergere
  3. Ce frumos! Mi-ai amintit de excursiile noastre la munte unde din lipsa de "utilaje" ne dadeam cu sacu de plastic....... dar ne distram de milioane!
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ... aici era cam de fitze! N-am vazut nici un sac, chiar si saniile erau destul de smechere. Noi ce eram mai de capatat, pt ca am gasit, in ultima clipa, o sanie masiva, matusalemica dar capabila sa ne poarte si pe noi, adultii :)
      Am mai avut o sanie mai firava, pliabila si niste "farase" :)
      Schiori erau cata frunza si iarba (vorba vine), peste 500 am estimat noi, de toate varstele.
      Distractia a fost maxima, oricum.

      Ștergere
  4. superb decor!ah, ce m-as baga in monitor! :) ce dor mi-e de o tura pe schiuri!
    happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu schiuri! :) Nu am schiat niciodata, iar acolo, pantele aveau niste unghiuri de picai in freza (vazute din telegondola, cel putin), dar lumea mai cunoscatoare si lipsita de modestie(socrii), spunea ca e o partie de nota 10, la standarde internationale.
      Lucrul a fost facut foarte frumos, si cu cap, pacat ca prin zona se povesteste ca cei care au amenajat, nu si-au luat aproape nici un ban pe lucrare, pt ca, ghinionul lor, tocmai cand se finaliza, a plecat doamna Udrea, de la Minister, iar urmasii ...

      Ștergere
  5. O zi tipică de iarnă !
    Superbă seria de fotografii!
    Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      A fost socant aproape, modul in care se tot schimba peisajul. La noi in oras ploua, peste 30 km au inceput sa apara mici petece de zapada, peste inca 30, ceva mai mari, peste inca 30 era deja deszapezit :)
      Ultima bucata de drum, din pacate, este destul de proasta, ingust si cu multe gropi (30km, facuta aproape intr-o ora), si nu o vad bine, cu circulatia intensa din ultima vreme. Daca nu se face ceva, s-ar putea ca iarna viitoare sa fie o minunata zona de schi, dar cu acces numai pe la Obarsia Lotrului. Nu stiu care o fi calitatea drumului si pe acolo.

      Ștergere
  6. Frumos. Pentru pasionatii de munte si zapada. :)
    Mai sunt si ciudati ca mine...care nu gusta.
    O noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place doar asa ... o data pe luna, cate o zi, mai mult nu prea rezist :)

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. :)
      Eram in telegondola, la coborare, si am vazut bucata aceea albasra de cer, care completa peisajul acela grozav, am zis ca merita imortalizata :)

      Ștergere
  8. Ma tot laudam ca merg in iarna asta la munte, dar nu am reusit. Mihai are un program obositor, cand este liber vrea sa stea in pat, la televizor, sa doarma sau sa joace un rummy cu prietenii. Asa ca nu imi ramane decat sa ma uit la pozele voastre si sa suspin in secret.

    RăspundețiȘtergere