marți, 2 aprilie 2013

Vand babyhaler GlaxoSmithKline


Nebulizatorul l-am dat deja Monei, acum ceva vreme, acum a venit randul unui alt produs dintre cele care ne aglomerau rafturi intregi, acum un an sau doi.
Daca ati ajuns aici, presupun ca stiti deja ce inseamna, si aveti nevoie de el, daca nu, aici puteti citi la ce foloseste si cine l-a produs.

Cumparat acum doi ani dar folosit de cel mult 10 ori, ca pe urma ne-am desteptat si am reparat copilul fara sa bagam porcarii in el.
Este in stare foarte buna, are doua supape de rezerva, doar cutia putin prafuita ca sta pe sifonier de doi ani. Poate foloseste cuiva care chiar are nevoie de el.
50 de lei, prin posta, cu transport si ramburs incluse.





LE: vandut!

7 comentarii:

  1. Eu am tras cu Ionut mai mult de o luna din cauza unei bronsite astmatiforme, de la care s-a ales cu diverse alergii. Pana la urma l-am reparat tinandu-l doua sapatamani la Slanic Prahova, sa inhaleze aerul de acolo.
    Iti distribui articolul pe fb, poate gasesti pe cineva interesat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Chiar nu vreau sa-l mai tin aiurea in casa, poate cineva chiar are nevoie de el.
      Matei avea deja internari si stampila de astmatic, si abia avea 1 an.
      Statisticile spun ca li se intampla multor copii mici, urmand ca dupa varsta de doi ani sa le treaca de la sine. Eu tind sa cred ca la cum incepuse Matei (cu bronsiolite lunar, cu weezing si respiratii de peste 40/min timp de cateva zile, pana se calma) nu prea avea sanse sa se vindece de la sine, daca continuam cu medicamentele(antibiotice care il slabeau mai mult, singulair pe care nu am avut curaj sa i-l dam, si altele).
      Bine ca am scapat! Nu stiu cat a fost noroc si cat a fost datorita interventiilor noastre (de a stopa medicatia mai ales).
      L-am dus si eu la salina la Ocnele Mari(la 10km de noi), si ocazional dar si o sapt in continuu, la un momentdat, dar era vara si mi s-a parut ca i-a facut mai mult rau. Pe de o parte datorita variatiilor mari de teperatura (afara 30, inauntru 15) dar si a aglomeratiei si a virusilor ce colcaiau pe acolo si in mijloacele de transport in comun pe care le foloseam ca sa ajungem la locul faptei.

      Ștergere
  2. buna ziua pe mine ma intereseaza aparatul babyhaler imi puteti da un numar de telefon sa putem lua legatura dar e cam urgent as vrea sa stiu daca mai aveti aparatul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aparatul inca este, doar ce aseara am pus postul pe blog. Il pot trimite prin curier, maine dimineata, si paltiti transportul, daca preferati asa.
      Tel nu il pot da in public dar scieti-mi pe mail (ungrauntedenisip@gmail.com) si discutam acolo.

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trimis cu prioripost, la ora 11, sper sa ajunga pana maine-seara!
      Alte info despre cum tratam noi virozele si nasurile infundate, se pot gasi aici (http://ungrauntedenisip.blogspot.ro/2012/10/la-ce-mai-poate-folosi-un-cort.html), sigur am mai scris si prin alte parti dar nu-mi amintesc acum unde. Ma gandesc si revin.

      Ștergere
    2. multumesc mult.....

      Ștergere