marți, 19 noiembrie 2013

Cello

Si cum ieri spuneam ca imi place violoncelul extrem de mult, poate ati auzit de "The Piano Guys", care, in ciuda numelui, inseamna un pian si un violoncel, magistral manuite de doi oameni care se completeaza cum nu se poate mai bine. 
Sunt haiosi de nu se poate, cu cover-uri sau piese personale, toate interpretate intr-un fel de nu-ti vine sa te mai opresti din derulat. Plus video-uri savuroase, "din culise" pe canalul lor de youtube, care te fac sa-i apreciezi si mai mult, atat ca interpreti, dar mai ales ca oameni.

Prima piesa, deosebit de haioasa, despre simbioza dintre om si instrumentul sau


O ... colinda :) ca tot a venit frigul si parca se apropie vremea lor :)

Una clasica, fantastica, puuuutin modificata :)

Un cover, excelent interpretat si filmat, mai ales de la min 3 mi se se pare absolut spectaculoasa viziunea regizorala, si cum muzica se impleteste cu imaginea.

Un alt cover foarte reusit, cu o colaborare extrem de inspirata si un videoclip super-haios


Ceea ce ne duce la o artista lansata pe youtube, dar mi se pare cu atat mai valoroasa


Si un cover, cum nu se poate mai impresionant. O melodie prin intermediul careia multi (mai ales tineri) au re/descoperit corzile

sau in varianta mult mai grava, de violoncele, asa cum ii sta cel mai bine :)

AAAA!!!
Tot sarind din una in alta, am gasit o varianta foarte-foarte interesanta, atat ca muzica dar si ca imbinare de text si imagini, si vocea este superba, o sa aprofundez aceasta artista



Se vede ca sunt mare fan povestea asta, nu? :)
Si ca sa revin putin la cei de la care pornisem, mai am un video care imi place extrem de mult. Mi se pare fantastic cat de mult se distreaza tipii astia, si as consider ca ar trebui sa fie muzica. Stiu ca in spate sunt enorm-enorm de multe ore de munca, dar fara bucurie nu iese nimic, iar muzica, prin definitie, mi se pare ca este bucurie. 

Sunt de aprofundat, mie mi-e tare greu sa ma opresc doar la cateva din melodiile lor :)

Si tot violoncel, Sully Erna, cu "Untill then", descoperit la Simona, acum ceva timp, mi s-a lipit de suflet, cred ca este in top3, daca nu chiar no 1 :)
Vocea lui puternica si profunda, felul cum se impletesc instrumentele, miscarile si intreaga atitudine a tipei ... neaparat la casti, tare :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu