sâmbătă, 25 mai 2013

Calendare personalizate, varianta cu copii :)

Recent am descoperit o domnisoara tare simpatica, pe care o voi vizita, cu siguranta, f des :)
Pornind de la un post al ei, incepusem sa-i povestesc ceva, si cum mi-am dat seama ca o sa ma lungesc nepoliticos de mult, am zis sa ma mut la mine :)
Plus ca vroiam sa exemplific si cu imagini.

Ea vorbeste despre o idee de calendar personalizat, folosind propriile fotografii si un tabel lunar standard. Diana ofera link si informatii complete. Noi insa, am dus ideea mult mai departe :)
Totul a inceput acum doua ierni ... :)

Eram in pana de idei privind cadoul buniciclor, pt Craciun, si la un brainstorming cu sotul, a iesit castigatoare o idee, care se perpetueaza chiar si astazi :)
Pe o coala cartonat-lucioasa de A3 am printat, jos, pe un sfert din pagina, calendarul pe luna urmatoare, sub forma de tabel, iar in partea de sus colaj de poze, din luna curenta, cu cei trei stranepoti iubiti (atunci aveau intre 1 si 4 ani).
Langa coala respectiva am pus inca 11 coli albe simbolizand lunile ce vor urma, care au fost umplute pe parcurs. Facut sul si impachetat cu tropaieli de nerabdare sa le vedem reactia.

Evident ca le-a placut maxim :) Il tin atarnat pe perete, in bucatarie si se lauda tuturor vizitatorilor, le aduc si calendarul de anul trecut la vizualitat :)
Noi ne bucuram ca le-a placut si ca astfel putem tine si noi o "evidenta", mai succinta, a momentelor haioase si a modului in care au mai crescut copiii :)

Asta e cea mai recenta varianta:
Si alte variante




Care va place cel mai tare? :)

Un comentariu:

  1. Băi, ce copii frumoși! Cum să nu faci calendare cu ei? Sunt tare, tare frumoși. Toți sunteți!

    RăspundețiȘtergere