vineri, 12 aprilie 2013

Away ... la capitala

Maine dimineata, avem un loc rezervat, pt dra Lu, la Atelierul de cititi si faurit povesti, al Adei Demirgian, de la libraria Humanitas Kretulescu.
Este prima participare a domnisoarei si nu am nici un dubiu cum ca n-o sa-i placa, singura problema va fi sa-i explic de ce nu mai putem participa curand, sau des.
A! si sper sa reziste Ada! :) Nu stiu cat de vorbareti sunt ceilalti pitici, dar a mea nu are nici cea mai mica retinere de a se exprima, mult, si des ... :)
Nu reusesc sa il pun pe blog, dar aveti pe youtube un filmulet explicativ, despre treaba minunata pe care o face Ada.

In continuare, mergand pe principiul ca "daca tot ..." (sotul stie gluma), adica daca tot suntem in oras, si pe Calea Victoriei, o vom lua la pas marunt, pana in Piata Victoriei, spre Antipa, unde speram noi sa petrecem cateva ceasuri foarte folositoare intr-ale educatiei.

 Si nu in ultimul rand, daca vor mai rezista picioarele mici (si nu numai ale lor :)), sper sa ajungem si in Cismigiu, sa ma vad cu Ligia, "doamna SapunBun". Cismigiul a fost locatia propusa de ea, si datorita unui eveniment. M-as bucura enorm sa-l revad, cred ca nu am mai fost acolo de vreo 5 ani. Sambata, de la ora 17, se va intampla ideea numita "Pianul calator".
Sper sa nu uite pasta de dinti ce mi-o datoreaza! :)
LE: bag de seama ca Ligia mi-a dat teapa, se duce la targ maine! :)

Duminica presupun ca il vom serba pe tata, care si-a "amanat aniversarea" cu o saptamana, pt noi :)
Pe tata-socru l-am devansat cu o zi :) L-am sarbatorit aseara, pt ca in dupa-amiaza asta urma sa plecam la capitala, si nu se facea sa se serbeze fara nepotii lui iubiti :)

Dupa pranz este posibil sa ne vedem cu Marmotestii, ca trebuie sa-l serbam si pe "Domnul Marmotescu". Hm ... multi "berbeci" in familie! :) . Si sa-l felicitam pe Ducu-mic, pt prima lui zi de gradinita, care urmeaza sa se incheie in scurt timp :)

Dupa aceea ne vom desparti in lacrimi. Eu o tai spre autocar, sperand sa nu dau prea mult la boboci, dupa atatea tratatii cu aniversari, pe serpentinele ce duc spre Valcea :) Sotul o sa faca fal-fal putin, spre o tara mai vestica, iar copiii raman o sapt in Buc, pana se intorce el. Au fost ceruti in mod expres, de bunici, si s-au bucurat sa onoreze invitatia, chiar daca asta inseamna sa chiuleasca un pic de la gradinita :)

Si pe urma ne vom odihni, prin munca, mai ales eu :) Pe langa serviciul zilnic, am in plan sa zugravesc si ceva bucati de casa, daca tot sunt singura acasa :)
Sursa

4 comentarii:

  1. waw..singura acasa o saptamana...nici nu pot sa imi inchipui cum ar fi :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai e f simplu sa vezi, te despart doar 200km, de dorinta ta :D

      Ștergere
  2. Cred ca deja iti tiuie urechile de atata singuratate :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mdaaaaa :)
      Au trecut doar 48 de ore de cand ne-am despartit, din care 20 am dormit si 20 am fost la serviciu :) Dar da, se simte, sa dormi neintors ... sa nu trebuiasca sa ai mancare proaspata facuta, sa fie aceeasi dezordine in casa, nu una noua in fiecare zi ... :D
      Si asa m-a pocnit un dor de ei, de dimineata ... :)

      Ștergere