miercuri, 12 decembrie 2012

Miercurea fara cuvinte (20) - Somnul dulce ...







6 comentarii:

  1. ce ingerasi! precis Mos Craciu vede cat sunt de cuminti si peste o saptamâna isi va descarca sacul plin cu jucarii si dulciuri la acesti doi copii superbi!
    happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yap, confirm ca sunt cuminti si tot ce trebuie! :)
      Iar de sac ... stiu eu sigur vreo trei care urmeaza sa se descarce :))

      Ștergere
  2. Tare frumos mai dorm :)
    Sunt doi ingerasi.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Asta cu dormitul, ma topeste de fiecare data, chiar daca unii dintre ei au pozitii, sau locatii mai ciudate, cum ar fi: pe jos :)

      Ștergere
  3. Toti copiii sunt frumosi, dar unii sunt mai frumosi, iar ai tai fac parte din ultima categorie. Rotunjiori, bine ingrijiti si dulci ca mierea chiar si cand dorm.
    Sa iti traiasca, sa fie sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  4. copii sunt sufletul nostru,DUMNEZEU a daruit fericire femeii prin a darui viiata,este universul nostru copii,eu nu imi pot imagina viiata fara copii.Din pacate nu toate femeile isi doresc un inger de exemplu eu stau cu chirie si domnii proprietare sunt la varsta de 50-55 de ani,nu au copii,si eu curioasa de ce nu au copii,doamna mia raspuns foarte rece ca nu iubeste copii si nu si-a dorit copii sa nu isi strice si deformeze sani si corpul,dar mai recretabil este faptul ca ma acuza ca bebe a murdarit pereti cu manutele,problema este ca o sa zugravim atunci cand o sa plecam.
    Andreea sa te bucuri de copii tai sa te faca fericita si implinita pe viitor,sa ai multe multumiri si satisfactie din partea lor,le doresc sa ajunga oameni mari si iubitori,le doresc copilarie frumoasa si multe bucuriii .Esti o mama fericita cu o pereche de ingerasi adorabili,nu am cuvinte sa descriu ce simt pt copii din lume si mai ales pt copii fericiti intr-o familie unita si fericita

    RăspundețiȘtergere