miercuri, 6 august 2014

Biletele pentru copii

Se da urmatoarea coala desenato-scrisa:

 In mod normal as baga o chestie de genul "cine imi spune ce a vrut sa transmita poetul?" dar mai umila fiind, si mai ales in dubiu asupra numarului de persoane care ar putea sa mai dea pe la blogu-mi prafuit (e cineva?) ... o sa explicitez de bunavoie :)

Ieri pe dupa-amiaza, copiii erau plecati cu Buni intr-o vizita. Noi tot planificam o plimbare pe deal (10 min de casa), sa mai verificam starea ciupercilor, murelor, fructelor de soc si a altor treburi comestibile de pe acolo. Banuind ca domnisorii au destule activitati distractive in vizita, si ca oricum nu vor tine neaparat sa mearga cu noi, in natura, chiar imediat dupa ce s-ar intoarce, am zis sa ne echipam (rucsac, plase, briceag) si sa purcedem. Era in jur de 6 dupa-amiaza. Eu zic "hai sa le lasam un bilet, sa stie unde suntem!" (ca nu suntem geul sa stresam lumea cu telefoanele).



L-am rugat pe sot sa presteze, ca tot avea experienta :)
Copiii-s mai mari acum, asa ca s-a adaugat si text :) El sugera doar sa scrie dar am zis ca o sa-i distreze si desenele :)

Asa ne-am facut rost de doua ceasuri de excursie-plimbare-miscare, in mijlocul saptamanii, foarte placuta, ca doi porumbei (ce speram ca n-am uitat sa fim :) ).
Cules ceva boabe de soc, pt gem :)

In rest ... lipsit de la inventar pe motiv de vara, treburi, copii, serviciu, si concediu ... doua saptamani de mare verzuie greceasca, la camping, sa ne intelegem! :)
Frumos mai in Thassos, nu se duce lumea degeaba acolo, poate povestesc ...

2 comentarii: