vineri, 5 octombrie 2012

Dra Ninja!

Aseara, dra Lu ne cere desene cu broashte!
Nici o nelamurire, stiam ca acum cateva zile vazuse prima parte din "Printesa si Broscoiul", si Tati se duce sa-i caute partea a doua. Ii pune, apoi pleaca la treburile lui.
Ei se aseaza frumos in balansoar, in fata laptopului micut, pt vizionare.

Dupa nici un minut se aud comentarii! N-am reactionat din prima si au inceput sa creasca in volum.
Ma duc sa cercetez, si dra, bosuflata imi spune "nu pe astea le vroiam, pe celelalte cu broaste, cu NINJA"
Testoasele Ninja


Deci DA, fetita mea vroia un episod din "Testoasele ninja"! :D si asta in detrimentul unui desen cu (aproximativ) o Printesa.
Ma rog, nu e chiar printesa in desenul acela, probabil de aceea nici nu a atras-o f tare, este inca putin dificil de inteles pt varsta ei, desi un desen pe care personal, il apreciez mult.

DAR, daaaar sa revenim!
Cu o zi inainte, le-a pus Tati un episod din Testoase. Presupun ca vi le mai amintiti, eu inca tin minte bine cum stateam lipita de TV, la desenul asta, si la inca vreo cateva. Desene care m-au dezvoltat f frumos.
Nu, nu am inceput sa dau in cap la oameni pe strada, ca urmare a "invatamintelor" de acolo (desi am facut vreo doi ani de Jiu-Jitsu in generala :D ). Dar am invatat multe despre dreptate, onoare, a fi discret (opusul la "a te da mare", cu posesiuni materiale sau fizice/intelectuale - in sensul bun). In plus, aveam chestii in comun cu baietii de pe strada (mult mai simpatici decat fetele), ca toti ne uitam la aceleasi desene, in acelasi timp, la acelasi TVR. Nu mai stiu cati ani aveam cand se difuzau ... probabil pana in 10-12.

Recitind penultima fraza, m-am intristat putin, si desigur o sa deviez de la subiect ...
Sunt niste desene, pe care ma bucur ca ii face placere sa le urmareasca, desigur comparativ cu diverse porcarii ce apar pe TV in vremurile astea (nu spun ca toate sunt porcarii). Si as vrea sa invete lucrurile bune din ele, pentru ca si eu, chiar fara sa vreau, tot principii morale, pe aceeasi directie tind sa o invat. Dar ma intreb, cat de freak o sa fie in societatea ce o asteapta?
Ma rog ... sa fie mincinoasa, nevertebrala, inselatoare, furacioasa, tupeista, oricum nu pot sa o invat, pentru ca nu stiu cum! Asa ca va trebui sa se descurce singura. Sper doar ca nu va pica, prea des, de fraiera, pt ca are niste principii ce deja parca sunt din vremuri preistorice! :(

Asa deci, cu dra, dupa ce am dat-o pe brazda cu dragonii, acum s-a atasat de "Testoasele Ninja" :)
Nu mi-e foarte clar, exact ce-i place ei de acolo, nu am avut timp sa o iau la intrebari, dar ... viitorul suna bine, cum ar fi :D

Gooo Turtles! (pardon, asta era cu "Captain Planet"! :D )

3 comentarii:

  1. vai ce le mai urmaream si eu in copilarie. Frumoase si cu ceva iz educativ mai erau si: lidia in jurul lumii, cartea cartilor, casa zburatoare sau Ordy ou les grandes découvertes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu, cate desene... iar tre' sa incing cablul de retea! :)

      Ștergere
    2. Aoleu, cate desene... iar tre' sa incing cablul de retea! :)

      Ștergere