marți, 6 august 2013

Missing

Nu ma dati disparuta, sunt prin zona! :)
Tot vantur miere din bidoane mai mari in cele mai mici, borcanim zacusti si diverse (fructe nu prea, ca le consuma instant, stolul de copii :) ) si uneori mai avem grija si de copii, 3 momentan. Nu ne-am multiplicat fara sa dam de veste, este doar nepotelul Marmotesc, ce a fost relocat la noi pe perioada de Bucuresti canicular si vacanta de gradinita :)


E veselie mare! Aseara au dormit toti 3 in camera copiiilor, care mai imprastiat, care mai ghemotocit.
La culcare am dat cu zeama cu Inhalant pe pereti pt ca Ducu este cu nasul cam infundat, spre dimineata le-am deschis geamul, sa se ventileze.
Ai mei au depasit momentul de lupta cu virusi, dra doar cu gat rosu, ceva muci si amigdale marite, dar nimic infiorator. Matei a tras o bronsiolita cum nu mai vazusem de mai bine de un an, cu weezing, 60 resp/min si tot tacamul. De fiecare data cand se agita putin, incepea sa respire ca trenul si plangea ca il doare cavitatea toracica, evident, depunea un efort considerabil sa respire iar noi il luam in brate si il calmam/asistam la respirat pana revenea cat de cat la normal.
Nu stiu cat a facut spreiul cu Ventolin, nu prea inhala el bine, iar babyhaler-ul l-am dat deja acum cateva luni, speram sa nu mai avem nevoie de el, oricum consider ca am facut bine ca l-am dat. Siropul cu Ventolin (de la dr) e posibil sa fi avut un aport in recuperarea lui, sau poate doar pur si simplu s-a reparat de la sine.
A fost scurt, destul de intens, aceeasi umiditate ridicata si miroase desfundatoare de nas, in camera lor, la culcare si ceva pastilute de Baraka (tot de la dr), atat. Ma rog, multe ceaiuri, sirop de brad, miere cu lamaie, sare calda la gat, Nasomer, zeama chinezeasca (varianta lichida de la alifia chinezeasca) pe la sinusuri, de'astea babesti, vi le-am mai povestit eu :)

Dar sa trecem peste ... il rezolvam si pe piticul cel mai mic si gata, avem o trupa sanatoasa, si data viitoare, cand mai facem drumul 2 Mai - VL, avem mai multa grija la aerul conditionat, sau cine stie de pe unde om fi luat virusi asa nazbatiosi! :)

Sper sa terminam de re-amenajat si dormitorul care ne-a fost zugravit, prin amabilitatea soacrei, cat am fost noi la mare :) Mai am de lipit niste chestii pe pereti si de spalat niste oglinzi si apoi vi-l arat, sa va minunati  si voi cum dormim noi ca la camping :D

Asteptam si un frigider, de vreo 3 saptamani. Comanda a fost facuta inainte de a pleca la mare. L-am gasit cu greu, pt ca trebuia sa se incadreze in niste criterii foarte stricte. Dupa ce ne-au tot amanat si s-au cacait (sapt trecuta a fost ceva de genul "mi-a mancat catelul tema", si anume: camionul in care se afla respectivul produs, avusese un accident pe drum!!!). Azi ne-au anuntat ca la modelul acesta (Electrolux ca de, am zis sa sprijinim si noi economia romaneasca), pretul lor de achizitie e mult mai mare decat pretul la care intentionam noi sa-l cumparam initial (si acela destul de marisor).
Deci o luam de la capat cu cautarile dupa racitor (deci fara congelator) de 110-130cm, in jur de 200L, A+, la 1000-1200lei ... Melarox neseriosi tare, parerea mea. Macar la Zanussi ne spusesera, toti ceilalti, ca nu mai e pe stoc.

Pana in we, cand speram sa bagam si ceva piscina pe langa tortul ce i-l pregatim lui Ducu ... bagam mare la porumb fiert, cu aceeasi pofta ca si vara trecuta :)



Un comentariu:

  1. Cu trei e mult mai obositor, mai ales daca sunt si bolnaviori, dar e si placut sa vezi ca verisorii stau impreuna, se cunosc mai bine...
    Ma crezi ca nu am mancat porumb fiert anul acesta? Cred ca este primul an in care nu mi-a fost pofta, poate si pentru ca nu m-am mai plimbat atat de des prin piata, sa dau nas in nas cu el. :))))

    RăspundețiȘtergere