luni, 11 iunie 2012

Serviciul domnului Soare!

Wikipedia - The Sun
Trebuie sa scriu repede pana nu uit, e una din replicile "memorabile" :)

Dra, de dimineata, dam sa ne spalam ... pe alte bucati decat pe mani/fata (care este recomandat sa se spele cu apa rece), asteptam, apa calda intarzie sa vina, mai asteptam putin ... concluzie:

"Domnul Soale cam intalzie la selviciu azi, nu s-a tlezit sa ne incalzeasca apa din panou!"

N-am avut ce comenta la asta :)
Nici nu ne-am suparat, am zis ca revenim mai tarziu, nu era graba, mai bine sa fim eco-friendly si sa asteptam noi dupa Dl Soare.


Cat sunt anotimpuri insorite, incercam sa ne organizam activitatile astfel incat sa profitam din plin de soare si de panoul solar, model decent, eficient pentru casa noastra.

Mi se pare bine ca cei mici sa invete corect despre cum se desfasoara lucrurile, in mod natural pe lumea asta, sa profite de ce ofera natura, si sa lucram impreuna, nu impotriva ei.

PS: am asezat cartile la loc, mai mult eu :)

 in timp ce ei imi "citeau" :) la lumina zilei, evident :)

A'nceput canicula copii!

Un comentariu:

  1. Ai dreptate, e memorabila replica :-))) Si imi place mult de voi ca sunteti si incercati sa fiti cat mai eco-friendly, ce bine ar fi daca am incerca toti sa fim mai mult! Mi-a placut mult ca intr-o saptamana, Robbie a primit de la biblioteca scolii o carte despre "10 things we can do to help our planet", si dupa ce am citit-o impreuna, Robbie a exclamat foarte fericit "mommy, we do ALL THESE things!!! We love our planet, right?" Am constatat eu ca in general ce e eco-friendly de obicei e si mai bun pentru buget, asa ca noua ne convine :-)))
    Va pup!

    RăspundețiȘtergere