vineri, 15 iunie 2012

Away

Nu ma dati disparuta! vom umbla pe coclauri cateva zile :)

Vom merge aici


Si mai apoi, speram noi, aici


Cu cortul :)

4 comentarii:

  1. distractie placuta...vreau si iooo cu cortullll...si nu vrea nimeni din grupul meu :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze ca raspund atat de tarziu!

      Ti-am citit mesajul chiar vineri de dimineata, inainte sa plecam, incepusera sa mi se invarta rotite despre cum sa facem sa te luam cu noi/din gara de la Avrig (creierul meu fiind setat pe faptul ca multi cu care discut sunt din Buc) apoi mi-am amintit ca malul marii e cam la 500km de noi :)

      Imi pare tare rau ca nu ai companie pt mers cu cortul, mi se pare o modalitate extrem de placuta si eficienta de a face excursii, stres si cheltuieli minime, ma rog, daca ai atitudinea potrivita pt asa ceva.

      Eu nu stiu daca mersesem vreodata cu cortul pana sa il cunosc pe sotul meu, prima noapte in cort, tot la munte, cam in pustietate, mi-a fost extrem de greu sa adorm, parca veneau toate jivinele padurii peste mine :)

      De ce mi-am amintit de mesajul tau? (in afara de faptul ca we asta mergem iar la munte :D ), am auzit-o pe Buni vorbind cu gasca ei de muntzomani.
      In we asta ii propuneau un traseu f frumos. Sunt o gasca (15-20, nu vin mereu aceiasi) de tineri ... pensionari :) (nu sunt doar pensionari, sunt de toate categoriile) pasionati de mersul pe munte, care organizeaza plimbari cam in fiecare we, in diverse zone din apropiere, pe diverse grade de dificultate. Nu cred ca sunt o organizatie ... cu acte in regula, se merge doar prin ... anuntarea prin viu grai, din om in om :) ma rog, este un nucleu, care ii tine laolata. Buni se simte extraordinar de bine cu ei, merge cam o data pe luna, excursii de o zi.

      Zic si eu ... poate gasesti si prin zona ta grupuri dinacestea ... daca gasca ta nu vrea ... mai cauti si alte gasti :)

      Ștergere
  2. Distractie maxima!!! Si sa reveniti cu povesti si poze! :-)

    RăspundețiȘtergere