miercuri, 29 mai 2013

Cand binele ti se intoarce ...

Tot aman sa scriu treaba asta de vreo saptamana. Nu de lene, doar de faptul ca eu nu ma prea pricep sa adresez laude sau multumiri. Si atunci cand sunt impresionata, de un om sau de o actiune, uneori cuvintele nu-mi vin usor.
sursa
Evident ca se compenseaza cu momentele cand cuvintele imi vin fluviu si sunt greu de oprit, deci in medie stau bine :)

Don'soara Mona, draga prietena, daca imi permite sa o numesc astfel, a lecturat intr-o zi postarea mea despre SH-uri (multumesc ca ai avut rabdarea! :) ).
A doua zi imi da un link la un concurs desfasurat in blogosfera, la care se putea castiga un epilator de ultima generatie. Asta pt ca eu amintisem in postul acela ca trecusem pe langa sansa de a cumpara unul second, care s-ar fi dovedit o afacere foarte buna, mai ales in contextul in care momentan cam incepe sa crape batranul meu epilator.

Ii multumesc frumos, imi ambalez motoarele si pornesc in cercetari dar ma desumfu la fel de repede cand realizez ca acel concurs se desfasura pe 9 bloguri, era ultima zi, fiecare dintre bloguri avea deja peste 200 de comentarii iar epilatorul era unul singur prin tragere la sorti. Nu i-am mai spus asta Monei, decat cateva zile mai tarziu, cand m-a sunat. Oricum, gestul ei a insemnat foarte mult pt mine.

Cand m-a sunat, nu prea stia cum sa abordeze subiectul, m-a intrebat delicat daca eu chiar vreau un epilator de ultima generatie. Eu ca nuuuu, doar ca imi crapa asta si n-am avut inca vreme sa cercetez daca cele mai ieftine de pe piata, chiar fac si treaba buna. Sigur unul din acela, de 500 de lei nu-mi permitea buzunarul.
Si atunci ea, ceva mai usurata, incepe sa-mi explice ca ar avea unul, dar nu prea-l foloseste, ca nu se potrivesc, si e cam batranel dar inca merge, si ca daca l-as vrea s-ar bucura sa mi-l dea.

Eu m-am oprit ca traznita in mijlocul strazii (chiar eram pe afara cu copiii, ei pe biciclete) si m-am uitat la tel apoi m-am ciupit sa fiu sigura ca nu visez :)
Nu stiu cum a interpretat ea pauza asta :)
Pe urma au mai fost cateva min de comvorbire care s-au desfasurat ceva de genul:
"Dar sa nu-ti faci sperante, ca nu stiu daca iti e bun!"
"Hai ma, trimite-l, ca vad eu ce fac cu el daca nu e bun! Da' sigur nu mai ai nevoie de el?"
"Nu ma, ca ma ciupeste, am firul subtire. Vezi tu ce faci cu el daca nu e bun, sa nu ma injuri!"
"Cum sa te injur mai? Zic saru'mana si sa traiesti o mie de ani ca te-ai gandit la mine!"
si tot asa :)

Si ca sa facem long story short, merge!
Mai rar sa te trezesti cu plocoane asa din senin :)
Saru-mana incaodata, fata frumoasa!
Sa traiesti o suta de ani, fara reparatii capitale! :)

3 comentarii:

  1. ce frumos, sa il folosesti cu placere (si fara durere) :)
    eu am unul 'de ultima generatie' din ala din gama de pret de 500 lei :D asa ca pot sa-ti dau un review pe tema asta- il am de vreo 4 ani si e chiar bun, bun, isi face treaba pt care am dat bani mai multi pe el, adica ma doare mai putin spre deloc cand epilez axilele, in rest nu e nici o diferenta fata de cel dinainte, rahaturi gen chestii de bagat in congelator and stuff nu le-am folosit din comoditate; inainte am avut unul cel mai ieftin ca atat imi permiteam in studentie, m-a tinut vreo 7-8 ani cred si ar mai fi tinut daca nu-l inlocuiam, insa durea semnificativ mai tare; cam asta e diferenta, din punctul meu de vedere, si eu sunt picky tare la divaisuri :D de facut fac acelasi lucru, numa' ca daca dai bani mai multi te doare mai putin :P
    mamaocupata

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca cineva acolo, sus, a vrut sa te rasplateasca pentru surpriza pe care mi-ai facut-o mie cu bicicleta! Atunci m-ai lasat fara cuvinte, m-ai facut sa plang de emotie, ai adus bucurie in casa noastra. Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am zis sa nu ma mai laud, cu Mona :) Ne-am cunoscut acum un an, in jur de 1 iunie, am scris despre contex, foarte hazliu :) (http://ungrauntedenisip.blogspot.ro/2012/07/despre-carti-biblioteci-si-doua-doamne.html)
      Ia sa-i dau eu un link, mi se pare ca n-a citit postul asta, de nu zice nimic :)

      Si AL de sus cred ca a vrut sa rasplateasca nebulizatorul pe care i l-am trimis ei, la un moment dat, nu bicicleta ta, de data asta :)

      Chiar a fost o surpriza foarte placuta, in ciuda faptului ca nu astept nimic, niciodata, pt ce fac eu. Asta e un mare secret, care te scapa de multe neplaceri: sa nu ai asteptari de la ceilalti si astfel sa sari peste riscul de a fi dezamagit :)

      Ștergere