sâmbătă, 10 decembrie 2016

Epilare definitivă, în Râmnicu Vâlcea

Acum o saptămână - două vorbeam cu soacra mea despre ședințele de epilat definitiv pe care le-am făcut acum câțiva ani și despre rezultatele lor grozave. Îi spuneam că aș încerca să fac un efort (financiar și logistic) să mai merg la Top Aesthetic, pentru două-trei ședințe.

Surpriza a fost că la concertul din 6 decembrie, la final, am intrat în posesia unui voucher cu 50% reducere, la orice abonament deschis în decembrie și ianuarie, oferit de Allure Aestetique Med Spa

Inițial nu am dat prea mare importanță, treaba asta cu voucher, discount, super-ofertă, pentru mine e un bla-bla, nu mă prinde deloc, prefer lucrurile clare. Firea mea sceptică și zgârcită nu mă lasă să mă bag la dinastea daaaar pentru că eram deja pornită în direcția asta, după două zile am căutat voucher-ul prin geantă și am intrat pe net să văd ce oferă firma aceasta :)
"Centru de Înfrumusețare, Remodelare Corporală, Estetică Facială, Dermatoestetica, Epilare Definitivă, Nutrție și SPA", cam pretențios pentru mine :)

Prețurile erau ok, o idee mai mici decât cele de la București, mi-a plăcut prezentarea lor, m-am programat a doua zi, fără prea mari așteptări.
Mă gândeam că s-au folosit de voucher să-și facă reclamă, să atragă lumea, în cel mai bun caz mă așteptam să fie o reducere la un abonament pe o singură zonă și deja îmi planificasem epilare definitivă pentru axilă, deoarece asta mă deranjează cel mai tare în momentul de față.

În urma ședințelor începute acum 6 ani, rezultatele sunt oricum spectaculoase. Am făcut 5-6 ședințe, pe zonele principale, din 10 câte ar fi trebuit. Pentru ce a rămas, tot trebuie să folosesc un aparat de epilat electric aproape săptămânal. Pilozitatea este mult diminuată dar tot există, în aproximativ jumătate de oră rezolv mâini și picioare. Axila însă a fost un chin constant. Cred că acolo făcusem o singură ședintă de epilat definitiv, apoi am stopat cu totul. Am încercat cu ceară acum doi-trei ani dar mă durea de muream, cu epilatorul clar nu, foloseam aparatul de ras, vara, și era groaznic, în 3-4 zile părul era ... cum crește barba la domni :)

Mi-am făcut curaj prin septembrie și m-am dus la epilat cu ceară, hotărâtă să strâng din dinți și să mai răresc zona până vara viitoare. Se și irita ca naiba după epilat dar am zis că pe vreme rece e mai bine decât vara, oricum puteam merge la 3-4 săptămâni, să fie crescut suficient dar să nu fiu stresată că se vede părul. Deci cu toate aceste argumente eram hotărâtă că merită o investiție în jur de 1000 de lei, în suficiente ședințe de axilă, ca să scap de nenorocirea asta. Cu 50% reducere ar fi fost minunat, chiar dacă nu speram neapărat. Aveam în plan și ceva studiu pentru una - două ședințe pe zonele unde mai făcusem dar mai erau necesare :)

Am ajuns la Allure Aestetique Med Spa (intersecția Doctor Hacman cu Nicolae Titulescu), ceva agitație, loc drăguț, atmosferă faină, doamne tinere și foarte simpatice, exact pe gustul meu. Am stat de vorbă aproape o oră :) I-am regăsit și pe coperta unei reviste locale, prezente în incintă :)

Nu numai că era foarte valabilă reducerea, dar mi-au făcut un pachet cu toate ședințele pe care le-am dorit eu (minim din tot ce voiam), la care s-a aplicat reducerea :)
Pentru un preț mai mic decât la ultima ședință de epilat definitiv de acum câtiva ani, am obținut câte două ședințe pe zonele principale (brațe, picioare) plus mai multe pe zone mai mici :)

Un exemplu: o ședință de epilat definitiv la axilă este 28 lei, în abonamentul deschis în această perioadă, câte ședințe dorește clientul :) Ideal ar fi 8-10, pentru eradicarea definitivă :) Reducerile sunt valabile pentru oricine dorește să beneficieze de serviciile lor, în această perioadă, banii în avans. Diagnoza este gratuită și sunt foarte flexibili în discuții.

Azi e prima ședință și am încredere că va merge totul bine, motiv pentru care intenționez să dublez numărul ședințelor discutate ieri, sper să nu se supere! :)
Cel puțin să știu capitolul acesta încheiat pentru totdeauna (sau măcar pentru 10 - 15 ani) :)

Declar că Moș Crăciun a venit deja pentru mine :)

Am zis că pe parcurs dicutăm și despre problemele cu părul de pe cap, karma e o scorpie, în unele locuri a pus prea mult și din altele a început să ia, acum ceva vreme :)

Am început să scriu aici în urma entuziasmului dat de discuția de ieri. Intenționam să scriu după câteva ședințe, după ce văd cum merge, eventual să le fac o surpriză de Crăciun :) E mai bine totuși să te bucuri de fiecare etapă, și poate le folosește această menționare în spațiul virtual, am citit puține despre Allure Aestetique Med Spa, mie mi-au plăcut foarte tare.
Recunosc: am ceva emoții, vedem cum merge!

Tocmai mi-a venit idee de cadou pentru mama-soacră!!! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu